Kaliteli
Pastörize likit yumurta, kabuklu yumurtanın kullanıldığı her yerde zaman tasarrufu ürün standardı sağlamakta ve tat, lezzet açısından hiç bir fark gözlenmemektedir. Tamamen günlük doğal yumurtalardan elde edilmiş ve katkısız olarak Uluslar arası kalite standartlarında üretilmiştir.
Hijyenik
Kabuklu yumurtada bulunan Salmonella, diğer patojen bakteri ve Avian Influenza (kuş gribi) türevi risk faktörleri, Pastörize likit yumurtada bulunmaz, sağlıklı ve hijyenik kullanım sağlar. Sağlıklı üretim yapmanın zorunluluk haline geldiği günümüzde kullanılan hammaddenin önemi artmaktadır. Pastörize likit yumurta kullanımı; düzenli yapılan mikrobiyolojik ve kimyasal analizlerle tedarikçilerine sürekli taze ve güvenilir ürünü sunmanın en iyi yoludur.
Pratik
Hızlı ve zamandan tasarruf edilerek üretim yapmak her işletmenin hedeflediği bir yöntemdir. Pastörize likit yumurta sarısı, akı ve bütün olmak üzere üç ayrı seçeneği sunmakta ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Böylece yumurta kırma-ayırma gibi gereksiz kayıplar önlenmektedir.